Pokojni reper Juice WRLD ima 50 pjesama sa preko 100 milijuna streamova

50 pjesama američkog repera Juice WRLD, pravim imenom Jarad Anthony Higgins, strimano je više od 100 milijuna puta na Sotifyu od njegove smrti, objavila je ovih dana kompanija Chard Dana. Ova vijest objavljena je samo nekoliko tjedana nakon što je 2020. godine okrunjen za najpopularnijeg umjetnika Spotifyja u SAD-u i četvrtog na svijetu.

Njegov posthumni album ‘Legends Never Die’ bio je ujedno i najstrimiraniji album godine na Spotifyu, a njegova pjesma ‘Lucid Dreams’ puštena je na platformi za streaming glazbe Spotify više od milijardu puta, te je zauzela drugo mjesto na Billboard Hot 100. Spomenuti posthumni album ‘Legends Never Die’ iz 2020. godine debitirao je na prvom mjestu Billboarda 200. Album je bio najuspješniji posthumni debi na ljestvici u više od 20 godina.

Juice WRLD umro je 8. prosinca 2019. nakon što je pretrpio srčani udar u čikaškoj međunarodnoj zračnoj luci Midway u dobi od 21 godine. Njegov šef izdavačke kuće Lil Bibby nedavno je otkrio da se reper prijavio na rehabilitaciju samo nekoliko dana prije smrti. “Već smo ga prijavili na odvikavanje. Pristao je to učiniti jer je to njemu bilo poput vađenja zuba”, objasnio je, te dodao da je imao potrebu poslati ga što prije na odvikavanje. Međutim pokojni 21-godišnji reper nije bio lak zalogaj što je i sam potvrdio, po riječima Lil Bibbya: “Rekao je, ‘U redu, idem. Ali ne želim u potpunosti prestati jer previše to volim raditi.”

Juice WRLD nedavno se posthumno pojavio na novoj skladbi DJ Schemea ‘Buck 50’ i ‘Bad Boy’, pjesmi u kojoj se pojavljuje i reper Young Thug.

Komentiraj