Pojačan promet na cestama, nesreća na A6 između čvorova Čavle i Orehovica

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, osobito zagrebačkoj između čvorova Jankomir i Lučko u smjeru Lipovca te na Krčkom mostu u oba smjera, a povremeni zastoji i kolone mogući su na dionicama gdje su u tijeku radovi, izvijestio je u petak ujutro Hrvatski autoklub.

Prometna nesreća na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova ČAVLE i OREHOVICA u smjeru Rijeke, vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.

Vozilo u kvaru na autocesti A7 između tunela SV. KUZAM i čvora SV. KUZAM u smjeru Krčkog mosta, vozi se jednim prometnim trakom uz ograničenje brzine 60 km/h.

Tijekom dana očekuje se pojačan promet na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac i A6 Rijeka-Zagreb, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, Krčkom mostu (DC102), Istarskom ipsilonu, Ličkoj (DC1) i Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te na nekim graničnim prijelazima.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu. Osobna vozila u jutarnjim satima na ulaz u zemlju čekaju oko pola sata na većini prijelaza s Bosnom i HHercegovinom, Slovenijom i Mađarskom.

 

Komentiraj