Pogledajte spektakularan nastup The Weeknda u poluvremenu Super Bowla

The Weeknd, pravim imenom Abel Tesfaye prvi je kanadski glazbenik koji je nastupio u poluvremenu Super Bowla. Kanadski glazbenik pridružio se Diani Ross, Michaelu Jacksonu, Princeu, Beyoncé i Lady Gagi kao izvođačima Super Bowla i postao prvi Kanađanin koji je samostalno nastupio na ovom najvećem događaju za američki nogomet.

The Weeknd je svoj set započeo pojavljivanjem između dvije polovice pozornice koja je bila ugrađena na tribinama stadiona. Tijekom manje od 15 minuta izvedbe, svirao je pjesme iz presjeka svoje karijere. Iako se zvijezdi nisu pridružili nikakvi posebni gosti za nastup – kao što je potvrdio uoči emisije – u pratnji je bio zbor, prateći bend i horda plesača. Potonji su svi bili odjeveni u odgovarajuće crvene jakne i zavoje za lice, slično liku The Weeknda iz spota za pjesmu ‘After Hours’.

The Weekend je navodno uložio preko 7 milijuna dolara vlastitog novca kako bi njegov nastup bio što spektakularniji. Zbog kontinuirane pandemije koronavirusa, nagađalo se da će neki dijelovi izvedbe biti unaprijed snimljeni, ali nije bilo tako.

Komentiraj