Pogledajte novu Hyundai Konu Limited, stvorena je za one koji vole avanturu u prirodi

Screenshot YouTube

Hyundai Kona je vrlo popularan automobil kod američkih vozača. Na sjevernoameričkom tržištu je zastupljeno više verzija i serija ovog automobila, a nova Hyundai Kona Limited je jedna od njih. Fotografije vozila možete vidjeti ovdje.

Ovaj model ima prepoznatljiv, elegantan i naglašeno privlačan vanjski dizajn, dok je unutrašnjost jednostavna i funkcionalna. Ipak to ne bi smjelo nikoga zavarati ili razočarati, jer je kabina projektirana prema utvrđenim i testiranim dizajnerskim značajkama, a vozač ima na raspolaganju korištenje najnovije moderne tehnologije, opcije za povezanost i druge mogućnosti.

Kona Limited ima pogon na sva četiri kotača AWD (All Wheel Drive), snažan 1.6 litreni turbo motor može proizvesti maksimalnu snagu od 195 KS.

Ovaj atraktivan SUV model je stvoren za sve one koji vole avanturu u prirodi. Upravljanje na makadamskoj cesti i savladavanje manjih terenskih izazova zbog brojnih značajki ovog automobila nije problem. Kona Limited izgleda atraktivno i u gradu, ali Hyundai se već ranije okrenuo budućnosti i potrebama vozača, koji su često na cesti pa se za njih preporučuju moderne verzije Hybrid i Electric.

Komentiraj