Pogledajte neke od novih automobila na Auto showu u Los Angelesu

Screenshot YouTube

Auto show u Los Angelesu se vratio u svom drugom izdanju nakon početka izbijanja pandemije koronavirusa. Događanje je privuklo zanimanje javnosti, posjetitelji su zadovoljni programom i sadržajima, a neke od novih modela poznatih automobilskih tvrtki možete vidjeti ovdje.

Premijere su bile dobro popraćene, većinom zbog toga što je riječ o legendarnim ili atraktivnim modelima u hibridnoj ili potpuno električnoj verziji.

Za novi električni Fiat 500e se ističe da je njegova cijena u Europi niža od modela Mini E i Nissan Leaf. Domet ovog gradskog automobila zadovoljava potrebe vozača u urbanom okruženju, a predviđa mu se uspjeh i na američkom tržištu.

Hyundai Ioniq 6 ima lijepu liniju, dizajn vozila prati trendove u segmentu električnih vozila. Unutrašnjost je jednostavna i prostrana pa putnici mogu uživati u ugodnoj i tihoj vožnji.

Genesis X Convertible je koncept vozilo, koje otkriva da električni automobili mogu biti vrlo atraktivni u ‘izvedbi bez krova’. Ovaj kabriolet je svojom dužinom i LED rasvjetom privukao dosta pažnje.

O novoj Toyoti Prius i Porscheu 911 Dakar se ovih dana puno govorilo. Mediji su predstavili ove modele, a korisnici društvenih mreža, kreatori sadržaja i autori na platformi YouTube su također bili zainteresirani i pohvalili proizvođače, koji su vozačima ponudili nešto novo i originalno.

Komentiraj