Pogledajte najbolje kreacije na crvenom tepihu dodjele BAFTA nagrada

Screenshot YouTube

Dodjela nagrada Britanske filmske akademije ponovno je privukla veliku pažnju javnosti. Ove godine su zbog pandemije koronavirusa mnogi nominirani prisustvovali svečanoj večeri putem video veze, no unatoč tome  većina se pobrinula za glamurozne odjevne kombinacije.

Modni odabir glumaca, redatelja i poznatih ličnosti na crvenom tepihu dodjele BAFTA nagrada (British Academy of Film and Television Arts) je često komentiran od strane stručnjaka i zaljubljenika u modu. Tako je časopis Elle  podsjetio na neke od najboljih i najelegantnijih kreacija, koje su bile viđene  na ovoj velikoj večeri britanskog filma.

Angelina Jolie je 2014. godine hrabro obukla odijelo etikete Saint Laurent. Emma Stone je privukla pažnju objektiva 2017. godine u bogato ukrašenoj Chanelovoj haljini. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea su se 2018. godine  ugodno i opušteno osjećali u klasičnim kreacijama Jenny Packham. Upečatljive su bile zlatne haljine Penélope Cruz i Zoë Kravitz. Španjolska glumica je 2017. godine nosila Versace, dok je Kravitz prije dvije godine bila vrlo elegantna u izdanju Saint Laurenta.

Komentiraj