Pogledajte najbolje haljine i kombinacije na dodjeli Fashion Awards u Londonu

Screenshot YouTube

Dodjela modnih nagrada Fashion Awards je u poznatu dvoranu Royal Albert Hall u Londonu privukla brojne uzvanike i poznate goste. Najbolje kreacije na crvenom tepihu pogledajte ovdje.

Na svečanom događanju se okupio cijeli niz poznatih osoba, od glumica, pjevačica do manekenki, koje su za ovu prigodu izabrale lijepe haljine i dizajnerske kombinacije.

Engleska glumica Florence Pugh je dokazala da ostaje vjerna kreacijama talijanske modne kuće Valentno. Ovom prigodom je odjenula dugu haljinu istaknute crve boje s otvorenim leđima i izrezima sa strane na gornjem dijelu.

Valentino je bio izbor i za supermodel Naomi Campbell. Svjetlucava metalik haljina je naglasila njeno lice i dugu kosu, a dugački plašt se dobro uklopio u kombinaciju.

Mediji i korisnici društvenih mreža su najviše komentirali smion izbor Rite Ore, koja je bez ustručavanja predstavila prozirnu dizajnersku kreaciju Nensi Dojaka.

Sebastian Croft je pokazao da moderan modni izričaj svakako privlači pažnju, a poigravanje dizajnerskim idejama i materijalom može biti itekako dopadljivo.

Komentiraj