Pogledajte kako izgleda tematski park i interaktivni sadržaji Super Nintendo Worlda u Kaliforniji

Unsplash/Angga Ranggana Putra

Super Nintendo World je prvi tematski park ovakve vrste izvan granica Japana, koji će svoja vrata službeno otvoriti sredinom veljače u američkoj državi Kaliforniji.

Mediji su već ranije najavljivali otvorenje ovog parka u gradu Los Angelesu, koji se nalazi u sklopu NBC Universal Studiosa Hollywood.

Nedavno su prvi posjetitelji imali priliku uživati u sadržajima, zabavnim vožnjama i interaktivnim sadržajima povezanih uz Nintendov svijet kompjuterskih igara.

Za medije je otkriveno da je u razvoj projekta uloženo mnogo napora, voditelji su se potrudili predstaviti glavne atrakcije u najmodernijem izdanju.

Posebno se ističe da su sadržaji u virtualnom okruženju i proširenoj stvarnosti osmišljeni tako da na novi način zabave posjetitelje željne uzbuđenja.

Čini se da ovo područje u industriji zabave nije rezervirano samo za nošenje virtualnih naočala ispred kompjutera te da će i u budućnosti ovakvi sinergijski projekti biti zastupljeni u specijaliziranim studijima, igraonicama i tematskim parkovima.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner