Pogledajte impresivnu izvedbu pjesme „Somebody To Love“ grupe Queen

U pitanju je snimka koja se našla na njihovom nedavno objavljenom live albumu „Live Around the World“ koja je grupu Queen prvi puta dovela do čelnih pozicija brojnih top ljestvica širom svijeta. Riječ je o seriji koncerata koju je grupa s Adamom Lambertom održala tijekom proteklih godina, dok je izvedba pjesme „Somebody To Love“ zabilježena na njihovom nastupu na festivalu Isle Of Wight 2016. godine. Adam Lambert zamijenio je Freddya Mercurya 2012. godine nakon što je pobijedio u tv showu American Idol.

Grupa Queen je ovog ljeta trebala krenuti na veliku turneju po Velikoj Britaniji i Europi, ali je turneja prebačena na 2021. godinu zbog  pandemije koronavirusa. Nakon otkazivanja turneje, na svom YouTubeu kanalu je grupa Queen podijelila posebnu „Queen + Adam Lambert Tour Watch Party“ – jednosatni show sastavljen od najzanimljivijih nastupa s prethodnih turneja. Nevjerojatan odgovor obožavatelja na njihove live nastupe potaknuo je grupu da objavi album uživo.

“Nismo prije gledali te snimke, uvijek smo bili prezauzeti turnejom. Nismo bili svjesni koliko dobro bend zvuči. Pomislili smo da bi mogli objaviti live album sa vrhunskim nastupima koje smo održali u posljednjih sedam godina s Adamom Lambertom.” Izjavio je to povodom tih snimaka Roger Taylor na kojega se nadovezao Brian May „Dok se svi borimo s izazovom neodržavanja koncerata širom svijeta u kojem dominira zastrašujući virus, činilo nam se da je savršeno vrijeme da objavimo kolekciju naših nastupa uživo posljednjih sedam godina koje smo održali sa Adamom Lambertom.“

 

Komentiraj