Pogledajte foršpan za revolucionaran igrano animirani reality talent tv show

Predstavljen je foršpan za novi televizijski talent show avatara pod nazivom ‘Alter Ego’ gdje u žiriju sjede Alanis Morissette i will.i.am., Grimes, Rocsi Diaz i Nick Lachey.

TV show ‘Alter Ego’ je prvi puta najavljen u srpnju ove godine i opisan je kao “prva svjetska tv emisija u pjevačkom natjecanja avatara” za koji će biti upotrijebljena tehnologija snimanja pokreta kako bi natjecatelje predstavio kao svoje “avatare iz snova”.

Novi foršpan za ovaj tv show, koja će premijerno biti prikazan na FOX -u od 22. rujna, prikazuje mnoštvo pjevačica i pjevača amatera koji se pretvaraju u njihove avatare.

U priopćenju za javnost, Rob Wade, predsjednik Foxovog odjela za alternativnu zabavu i posebne sadržaje, rekao je: ” ‘Alter Ego’ spaja talente i tehnologiju kako bi revolucionirao pjevačko natjecanje na način na koji to samo Fox može. Jako smo uzbuđeni što ćemo spojiti fantastičnu petorku: will.i.am, Alanis, Grimes, Nick i Rocsi u potrazi za novom velikom pjevačkom zvijezdom, što će nevjerojatnim vokalistima omogućiti da ostvare svoje snove i nastupe kao nikada prije.”

Komentiraj