Objavljen foršpan dokumentarnog filma o grupi The Bee Gees

Ovaj poznati trio koji je popularnost stekao još šezdesetih godina, a kojega čine braća Barry, Robin, i Maurice Gibb napisali su preko tisuću pjesama, uključujući dvadeset broj jedan hitova tijekom karijere. Dokumentarac pod nazivom „The Bee Gees: How Can You Mend Broken Heart“ prati meteorski uspon grupe Bee Geea u vrijeme najveće popularnosti i bogatstva, razgovore o hirovima i kontinuiranim promjenama u glazbenom biznisu kao i o njihovim obiteljskim odnosima.

Film je režirao Frank Marshall koji je povodom filma izjavio: „Kao i mnogi ljudi širom svijeta, i ja sam cijeli život volio glazbu Bee Geesa. ali tek kad sam napravio svoj prvi intervju s Barryjem Gibbom prije gotovo tri godine, počeo sam otkrivati ​​njihove neobične kreativne instinkte, njihovu glazbenu nadarenost, njihov humor i bratstvo, te obiteljske odnose zbog kojih su bili toliko jedinstveni. Bila mi je čast realizirati ovaj film i naglasiti ogroman utjecaj koji su Bee Gees imali na popularnu glazbu.”

Producent filma Nigel Sinclair također je dao izjavu najavljujući premijeru filma: „Talenat Barryja, Mauricea i Robina Gibba imao je nevjerojatan utjecaj na pet kontinenata tijekom pet desetljeća i njihovo će se nasljeđe osjećati za generacije koje dolaze.“

Komentiraj