Pogledajte foršpan za dokumentarni film koji slavi kaos rock kulture

Metallica, Slipknot, Rage Against the Machine, Guns N ‘Roses, Korn, Greta Van Fleet i brojni drugi rock bendovi nalaze se u najavi za novi rock dokumentarac „Long Live Rock … Celebrate the Chaos“. Premijera filma najavljena je za 11. ožujka, a snimljen je na brojnim rock festivalima u SAD-u tijekom godina. Film sadrži intervjue s Larsom Ulrichom iz Metallice, Tomom Morellom iz Rage Against The Machine, Coreyem Taylorom iz Slipknota, Duffom McKaganom iz Guns N ’Roses’ kao i mnogim drugima akterima rock scene.

Film je režirao producent, redatelj i glazbeni supervizor Jonathan McHugh koji je producirao široku lepezu dokumentarnih i igranih filmova o brojnim glazbenim, televizijskim i filmskim zvijezdama kao što su Justin Long, Kim Catrall, Zoe Saldana, Britney Spears, Justin Bieber, Snoop Dogg, Danny Trejo, Sarah Brightman, Janis Joplin, Paul Sorvino i mnogi drugi. Govoreći o filmu, McHugh je rekao: „Gary Spivack, producent filma i ja smo željeli snimiti film koji slavi kaos rock kulture. Odrastajući u New Yorku, činio bih sve što je bilo potrebno da bih ušao da vidim bendove kao što su Zeppelin, Black Sabbath i druge rock ikone. Ponosni smo što smo obasjali najstrastvenije fanove na svijetu i glazbu koja ih pokreće.”

U priopćenju za film stoji da film prati “strastvene obožavatelje koji izlaze iz svoje svakodnevne kolotečine kako bi komunicirali sa svojim ‘rock obiteljima'”, a također osvjetljava “neizgovorene istine koje su nažalost previše uobičajena stvar u svijetu rock ‘n rolla i za umjetnike i za obožavatelje, poput zlouporabe droga i depresije”.

Komentiraj