Pogledajte duet Micka Jaggera i njegovog brata Chrisa Jaggera

Mick Jagger pojavio se u novom spotu svog mlađeg brata Chrisa pjevajući s njim u duetu pjesmu ‘Anyone Seen My Heart?’ Riječ je o pjesmi koja se našla na posljednjem albumu Chrisa Jaggera ‘Mixing Up The Medicine’ koji je objavljen 10. rujna.

Govoreći o pjesmi ‘Anyone Seen My Heart?’ Chris Jagger je izjavio: “Našao sam tog jednog opskurnog pjesnika po imenu Thomas Beddoes. Čitao sam jednu knjigu Ezre Pounda u kojoj je spomenuo Beddoesa. Našao sam potom njegovu knjigu ‘Death’s Jest Book’, u kojoj je napisao neke vrlo čudne drame. ”

Dvije pjesme na albumu sadrže riječi inspirirane Beddoesom o kojim je Chris ispričao slijedeće: „Bio je pjesnik iz Bristola, a njegov je otac poznavao Shelleya. Bio je alkoholičar i počinio je samoubojstvo se u Baselu 1849. Imao je samo 45 godina. Pročitao sam neke njegove stihove, uzeo ih i uglazbio. ”

Chris Jagger je također uz album objavio i memoare ‘Talking To Myself’.

Izdavači BMG rekli su o knjizi: „Chris Jagger je otkrio jedno od najživopisnijih i egzotičnih razdoblja britanske kulturne povijesti. On je razotkrio insajdersku priču o odrastanju među bombama, knjigama i obrocima poslijeratnog Dartforda, probijajući se kroz svjetlucavo podzemlje kontrakulturnog Londona s kraja 1960-ih i provodeći mjesece u Indiji prije nego što je većina krenula tim putem. On je pokrio uspone i padove glumačkog i filmskog rada te potragu za svojim jedinstvenim glazbenim avanturama koje su rezultirale brojnim albumima i svirkama diljem svijeta. I na kraju to je zavodljiva priča o bliskoj obitelji i dubokim bratskim vezama. ”

Komentiraj