FOTO: Odlični rezultati ŠKODA Kodiaqa na testovima izdržljivosti

Studena zima daleko na sjeveru, neumoljiva vrućina na jugu i ekstremni zahtjevi na testnim postrojenjima. Prije svoje dugo očekivane svjetske premijere ŠKODA Kodiaq je s odličnim rezultatima prošao zahtjevan program testiranja.

Novi SUV češke tradicijske marke u pogledu kvalitete i pouzdanosti postavlja nova mjerila u svom segmentu. Online platforma ŠKODA Storyboard omogućuje uvid u razvojnu fazu i opsežne testove, koje je tim na čelu s voditeljem projekta cijelog vozila Jiří Dytrych proveo sa ŠKODA Kodiaqom.

Tvrtka ŠKODA je prototipove i predserijske modele novog ŠKODA Kodiaqa podvrgnula intenzivnom testnom programu u raznim dijelovima svijeta, koji je obuhvaćao ekstremne klimatske uvjete te dugačke loše ceste. Tu treba još spomenuti virtualni razvoj, ispitno postrojenje za klimatske uvjete s temperaturama od minus 40 do plus 90 stupnjeva Celzija, stvarne probne vožnje po suncu, kiši i snijegu sve do Hydropuls i funkcijskog testa.

ŠKODA Kodiaq ispunio je ambiciozne standarde kvalitete, koje moraju ispunjavati svi ŠKODA modeli.

Nova platforma ŠKODA Storyboard pratila je nastajanje ŠKODA Kodiaqa od prvih digitalnih prototipova sve do gotovog serijskog modela i po prvi put omogućuje pogled iza kulisa razvoja vozila. Platforma kombinira informacije i vijesti s pozadinskim izvještajima i pričama specifičnim za razne ciljne skupine. Ponuda objedinjuje kanale socijalnih medija i sadrži filmove, galerije fotografija, preuzimanja i poveznice na druge sadržaje.

skoda_storyboard_kodiaq_upr3
ŠKODA Kodiaq je s odličnim rezultatima prošao ispitno postrojenje za klimatske uvjete s temperaturama od minus 40 do plus 90 stupnjeva Celzija
ŠKODA Kodiaq na testu podvozja i amortizera
ŠKODA Kodiaq na testu podvozja i amortizera
Novi Škodin SUV model ispitan je u testu pri temperaturama postrojenje za klimatske do plus 90 stupnjeva Celzija
Novi Škodin SUV model ispitan je u testu pri temperaturama do plus 90 stupnjeva Celzija
Vrata novog ŠKODA Kodiaqa sigurno neće popustiti
Vrata novog ŠKODA Kodiaqa provjerena su pomoću ‘robotske ruke’

Komentiraj