HINA / Mario Strmotić

POGINULA 18-GODIŠNJAKINJA Policija objavila detalje nesreće kod Čavoglava

Šibenska policija u ponedjeljak je objavila detalje prometne nesreće koja se jučer oko 15:40 sati dogodila na cesti Čavoglave-Crivac kod mjesta Kljaci. U nesreći je smrtno stradala 18-godišnja putnica u osobnom vozilu Mercedes splitskih registracija, dok je 25-godišnja vozačica teško ozlijeđena.

“Do prometne nesreće je došlo kada je 25-godišnja vozačica pri upravljanju osobnim automobilom Mercedes, splitskih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Drniša u smjeru Splita, po izlasku iz desnog nepreglednog zavoja uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste izgubila nadzor nad upravljačem i vozilom prešla na suprotnu prometnu traku, gdje je udarila teretni automobil Fiat, hrvatske vojske, kojim je upravljao 23-godišnji vozač. Uslijed udara je došlo do zanošenja i nekontroliranog kretanja vozila koje je, uslijed toga, naletjelo na osobni automobil Kia, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 31-godišnja vozačica”, navodi se u policijskom priopćenju.

Vozačica (25) je zadrtžana na daljem liječenju u Kliničkom bolničkom centu Split, dok su 23-godišnji vozač teretnog vozila Fiat i 32-godišnja vozačica vozila Kia lakše ozlijeđeni. Protiv 25-godišnje vozačice će biti podnijeta kaznena prijava, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Komentiraj