MarinaLab Opus

Poduzetnica i inovatorica Rosa Ferinčevič dobila priznanje ‘Naj žena XXI veka Jugoistočne Europe’

U organizaciji Airli-Novo+ agencije i ove godine, osamnaesti put po redu, u hotelu Zlatnik u Beogradu održana je dodjela priznanja ‘Naj žena XXI veka’ za uspješne žene iz različitih domena djelovanja.

Kako navode organizatori, priznanje ide u ruke ženama za njihove izuzetne rezultate u poslovanju i prepoznatljivosti na tržištu, kvaliteti i standardu koje u svom poslovanju mogu konkurirati svjetskim brendovima.

Jedna od dobitnica priznanja ‘Naj žena XXI veka Jugoistočne Europe’ je i naša inovatorica i podizetnca Rosa Ferinčevič vlasnica tvrtke MarinaLab Opus.

Ova obiteljska tvrtka proizvodi medicinske proizvode, kozmetiku i dodatake prehrani. Rosa Ferinčevič je između ostalog patentirala i Acidosalus® prirodni pripravak nastao fermentacijom mlijeka pomoću jedne od najmoćnijih probiotičkih bakterija Lactobacillus acidophilus, a za svoje pomno osmišljene proizvode dobila je više od 40 domaćih i svjetskih nagrada za inovativnost.

Nedavno je otvorila nove proizvodnne pogone u Kupinečkom Kraljvcu prema svim standardima dobre proizvođačke prakse i u skladu sa zakonskom regulativom i međunarodnim normama ISO 9001:2008 i ISO 13485:2003, a imaju i Halal certifikat.

“Veliko je zadovoljstvo dobiti regionalno priznanje i pohvalu za posao koji obavljate. Ovo priznanje je dokaz da se kvaliteta i predan rad prepoznaje kao glavna poluga poduzetništva”, rekla je Rosa Ferinčević.

Acidosalus probiotici i probiotička kozmetika postaju nezamjenjiva ne samo na našem tržištu, već i na tržištu regije, a uskoro se očekuje izvoz i na mnoga tržišta Europe, a i svijeta.

Ove godine dodijeljeno je 27 priznanja za uspješne žene iz svijeta poduzetništva, medija, medicine, kulture i drugih oblasti iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

http://acidosalus.com/hr/

Komentiraj