Podignite energiju i uživajte u naftalanskom wellnessu

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju u Ivanić Gradu početak ljetne sezone obilježit će otvaranjem vanjskog bazena za kupanje od 1. lipnja, a posjetitelji mogu uživati i u gastronomskoj ponudi i na Festivalu igračaka

Naftalan je specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju u Ivanić Gradu poznata  po specifičnim metodama liječenja kroničnih dermatoloških i reumatskih bolesti kojeg omogućuje jedinstveno i raritetno naftalansko ulje čije nalazište se osim u Ivanić Gradu nalazi još jedino u Azerbajdžanu.

U skladu s vizijom stalnog napretka i modernizacije, SB Naftalan prijavio se na projekt pod nazivom „Unapređenje kapaciteta SB Naftalan za razvoj zdravstvenog turizma“ na javni poziv Ministarstva turizma i sporta, a u sklopu Nacionalnog programa oporavka i otpornosti 2021.-2026. Ovim projektom SB Naftalan fokusirati  će se na unaprjeđenje svojih kapaciteta i poboljšanje ponude usluga kako bi zadovoljio potrebe sve većeg broja posjetitelja koji traže vrhunsku kvalitetu u turističkoj ponudi.

Skori dolazak ljeta nas veseli jer otvaramo bazene za kupanje ali i uživanje u brojnim manifestacijama. Tako će i SB Naftalan početak ljetne sezone obilježiti otvaranjem vanjskog bazena za kupanje koji će biti dostupan svim posjetiteljima od 1. lipnja. Otvaranje bazena građanstvu omiljeni je događaj među stanovnicima i posjetiteljima Ivanić Grada.

Naftalan je poznat po specifičnim metodama liječenja kroničnih dermatoloških i reumatskih bolesti koje omogućuje jedinstveno i raritetno naftalansko ulje. FOTO: Naftalan PROMO

Modernim i vrhunskim sadržajima na našem kupalištu privlačimo velik broj turista i posjetitelja iz okolnih gradova. Osim što je naš kompleks idealno mjesto za opuštanje i zabavu na suncu, posjetitelji će imati priliku uživati u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi u restoranu koji se nalazi u sklopu bazenskog kompleksa.  U sklopu Dana grada Ivanić Grada, koji se održavaju od 2. do 4. lipnja, posjetitelji će moći uživati u brojnim manifestacijama i događanjima. Posebno ističemo Festival igračaka koji se održava 3. i 4. lipnja, a dio izložaka  biti će predstavljen u prostoru SB Naftalan. Ovaj veseli festival predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje igračaka svih uzrasta gdje se okupljaju brojni izlagači, proizvođači ali   i posjetitelji iz cijele Hrvatske i regije.

Stoga vas pozivamo da nas  posjetite i uživate u specifičnim programima koji su dostupni isključivo u Naftalanu uz koje našim gostima nudimo cijeli asortiman wellness programa kao i brojne bazenske aktivnosti, a sve u svrhu podizanja razine energije koja će vam osigurati olakšane svakodnevne životne i radne aktivnosti. Detalje o našoj ponudi naći ćete na stranici www.naftalan.hr  a mi smo tu da zajedno s vama budemo dio vašeg slapa zdravlja.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner