Počinje festival elektronske glazbe ULTRA Europe

Rudgrcom

Očekuje nas još jedno veličanstveno izdanje festivala ULTRA Europe.

Klub Giraffe Palm Beach House večeras će otvoriti vrata prvim posjetiteljima festivala koji su nabavili ulaznicu za Opening Party uz techno i deep house producenticu i DJ-icu Nicole Moudaber.

Grad Split je najbolji domaćin desecima tisuća posjetitelja sa svih strana svijeta, stotinama akreditiranih novinara, više od 2 000 ljudi je uključeno u organizaciju, brojne gradske službe pripravne su 24 sata na dan i dostupne svima…

Kako bi ulazak u stadion bio što jednostavniji i brži, a sigurnost svih posjetitelja na najvišoj razini, ove je godine propisana dozvoljena veličina i tip torbe s kojom je ulaz dozvoljen. Iako organizatori savjetuju da se na festival ne dolazi s torbom, ukoliko je ona neophodna, obavezno mora biti plastična i prozirna te ne veća od 33×43 cm.

Male clutch torbe, neseseri te torbice oko struka bit će dozvoljene. Profesionalne foto i video kamere su zabranjene, ali mogu se ponijeti GoPro i ostale action kamere. Trube, bilo koja vrsta zapaljivih sredstava, sprejevi, alkoholna pića i hrana, laseri, veći lanci, pištolji na vodu, maske za lice, kao i bilo koja vrsta ilegalnih supstanci, strogo su zabranjeni na prostoru festivala. Važno je naglasiti da posjetitelji moraju imati važeći identifikacijski dokument ili vozačku dozvolu.

“Dobro došli u Split! Potrudit ćemo se da Vam odmor u našem gradu ostane u dugom i lijepom sjećanju, a vas molimo da i vi, poštujući gradska pravila, ostanete u lijepom sjećanju našim građanima. Odlukom o komunalnom redu nije dopušteno kretanje po staroj gradskoj jezgri Grada Splita bez odjeće, dijela odjeće ili u kupaćem kostimu. Za nepoštivanje te odredbe naplatit će se 500 kuna na mjestu počinjenja prekršaja ili 1 000 kuna po provedenom prekršajnom postupku. Umjesto plaćanja kazni sigurno postoji milijun načina na koji ćete pametnije potrošiti novac. Želimo vam ugodan boravak u Splitu“, izjavili su iz uprave Grada Splita ususret početku petog izdanja festivala.

Službena prodajna mjesta majica, modnih dodatka i ostalih brendiranih proizvoda ULTRA Europe nezaobilazna su stanica za one koji sa sobom žele ponijeti trajnu uspomenu. Od danas je otvoreno i prodajno mjesto ispred stadiona Poljud, dok će za vrijeme trajanja festivala kupnja atraktivnih brendiranih proizvoda biti dostupna na dva prodajna mjesta unutar prstena stadiona kao i na Hvaru.  kombijima za veće grupe.

Sve novosti o festivalu mogu se pronaći na službenoj web stranici, Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.

Komentiraj