Počinje doigravanje „najzanimljivije svjetske futsal lige“

Najčitaniji specijalizirani futsal portal na svijetu „Futsal Feed“ nedavno je hrvatsku futsal ligu proglasio možda i najzanimljivijim futsal prvenstvom na svijetu.

S današnje dvije utakmice počinje završnica 1.HMNL koja će se odigrati s predviđenim brojem klubova, ali u drugačijem formatu o odnosu na period prije prekida prvenstva.

Tako će se umjesto na dvije pobjede u četvrtfinalu i polufinalu te na tri pobjede u finalu, u sve tri faze odigrati jedna utakmica.

S prvog mjesta u play-off ulazi Novo Vrijeme koje brani naslov iz posljednje dvije sezone. Makarani će u četvrtfinalu u srijedu ugostiti osmoplasirani Alumnus. Pobjednik tog dvoboja će već 12. ili 13. srpnja igrati protiv pobjednika dvoboja između četvrtog Squarea i pete Crnice koji svoj dvoboj igraju u Dubrovniku u srijedu u 20 sati.

Nakon večerašnjih susreta, saznat ćemo parove prvog polufinala. U 18 sati, drugoplasirani Olmissum u Omišu dočekuje sedmi Vrgorac, a u 20 sati u Domu sportova II igra se gradski derbi između Futsal Dinama i Uspinjače Gimke koji su međusobno igrali u prošlosezonskom četvrtfinalu, ali i u posljednjem kolu regularnog dijela aktualnog prvenstva, prije četiri dana na istoj lokaciji.

Sve utakmice doigravanja igraju se bez prisutnosti gledatelja, a prenosit će se izravno na programima Arene Sport i Hrvatske nogometne televizije.

Četvrtfinale:

07.07. Olmissum – Alumnus, 18:00
07.07. Futsal Dinamo – Uspinjača Gimka, 20:00
08.07. Novo Vrijeme – Alumnus, 20:00
08.07. Square – Crnica, 20:00

Polufinale:

12./13. srpnja

Finale:

16. srpnja

Komentiraj