Dino Stanin/PIXSELL

Počelo suđenje Kovačeviću koji je brutalno pretukao 18-godišnjakinju

Na zadarskom Općinskom sudu u četvrtak je počelo suđenje 31-godišnjem Darku Kovačeviću, koji je brutalno pretukao 18-godišnju djevojku iz Zadra. Kovačevića se tereti da je 13. lipnja zbog ljubavnih razmirica, odnosno ljubomore, brutalno pretukao 18-godišnju djevojku u jednom zadarskom kafiću.

Svjedoci fizičkog napada ispričali su da je Kovačević 18-godišnjakinju srušio na pod te šakama i nogama udarao po licu. Napad je počeo u toaletu kafića, a trajao je više od pola sata. Njezinom glavom razbio je umivaonik, a napad je nastavio u kafiću. Gosti su sve promatrali spuštenih ruku, a policiju nitko nije pozvao. Djevojka je s teškim ozljedama glave prebačena u zadarsku bolnicu.

Policija je nakon što je provela svoju istragu Kovačevića kazneno prijavila za nanošenje teške tjelesne ozljede i prijetnje djevojci koju je mlatio. Za nanošenje teških tjelesnih ozljeda kazna je od šest mjeseci do pet godina zatvora, a za prijetnju do jedne godine, no ako je nesretnoj djevojci prijetio prije premlaćivanja upravo teškim tjelesnim ozljedama ili ubojstvom, sud mu može izreći kaznu do tri godine zatvora.

Komentiraj