POČELO SKUPLJANJE POTPISA Brkić: “Plenković će sigurno imati dovoljan broj potpisa za mandatara”

Igor Kralj/PIXSELL

U ponedjeljak poslijepodne starta treća runda pregovora između HDZ-a i Mosta. N1 javlja kako su se počeli skupljati i potpisi uoči konzultacija kod predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, koje počinju u srijedu.

Zastupnica Irena Petrijevčanin Vuksanović potvrdila je kako je svoj potpis dala Andreju Plenkoviću, a zamjenik predsjednika stranke Milijan Brkić smatra kako će do sutra već skupiti dovoljno potpisa. “Imat će sigurno dovoljan broj potpisa”, kazao je Brkić novinarima ispred središnjice HDZ-a.

Svoj potpis predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću za mandatara dali su i tehnički ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Oleg Butković, a isto je najavio i tehnički ministar kulture Zlatko Hasanbegović.

I tehnički ministar turizma Anton Kliman potvrdio je da su se potpisi počeli skupljati. Dodao je kako će nakon pregovora s Mostom trebalo bioti jasnije hoće li potpisa do sutra biti najmanje 76. “”Svakako, ono što moramo učiniti je definitivno da damo potporu predsjedniku Plenkoviću”, rekao je Kliman novinarima.

Komentiraj