Pixabay

Počela sezona grijanja

HEP-Toplinarstvo započelo je s uključivanjem grijanja za približno 126.000 krajnjih kupaca u gradovima Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.

Isporuka toplinske energije za grijanje još krajem prošlog tjedna započela je prioritetnim krajnjim kupcima – dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a od danas su započeli s uključivanjem grijanja u stambenim i poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama grijanja i koje su spremne za prihvat toplinske energije.

Uključivanje grijanja u svim toplinskim podstanicima zgrada spojenih na toplinske sustave HEP-Toplinarstvo traje približno tri dana. “Pozivamo krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika ili upravitelje zgrada da nam dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi u svim zgradama mogli uključiti grijanje”, izvijestili su iz HEP-a.

Ogrjevna sezona traje najkasnije do 15. svibnja 2019. godine, sukladno vremenskim uvjetima.

Komentiraj