Počela prodaja ulaznica za utakmicu sa Slovačkom

Danas u podne počela je prodaja ulaznica za odlučujuću kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na EURO protiv Slovačke, koja se igra 16. studenog na Rujevici u Rijeci.

Blagajne na stadionu Rijeke radit će svakim danom od 12 do 18 sati, odnosno do rasprodaje svih ulaznica, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Prodaja ulaznica za utakmicu protiv Gruzije, koja se igra 19. studenog u Puli, počinje 4. studenoga putem interneta te u Fan Shopu NK Istra 1961 na stadionu Aldo Drosina. Radno vrijeme fan shopa je od 9 do 19 sati radnim danima te od 9 do 17 sati subotom i nedjeljom.

HNS podsjeća navijače kako jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Sve ulaznice za navedene utakmice bit će personalizirane. Pri kupovini ulaznica na blagajnama potrebno je predočiti presliku osobnog dokumenta za svaku osobu. Također, pri kupovini putem interneta, kupac osim svojih podataka unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

“Upozoravamo navijače kako će pri ulasku na stadion redari provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama te kako će navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz biti onemogućen. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na “crnom tržištu” s drugim podacima na ulaznici”, kažu iz HNS-a.

Komentiraj