Počela glavna premijera “Kumeka”, stigao Bandić ali i mnogi njegovi kritičari

U Zagrebačkom kinu SC  u 19 sati počela je glavna premijera Kumeka, filma Darija Juričana o gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću.

Na premijeru je, kao što je i najavio, došao i sam zagrebački gradonačelnik i višestruki USKOK-ov optuženik Bandić, ali se nije zadržao pogledati film. Dao je izjavu za novinare i otišao, ispričavši se obvezama s obzirom da mu je danas 65. rođendan.

“Čestitam na uratku, red je doći kad te netko pozove. Morat ću ga razočarati večeras jer neću moći pogledati cijeli film. Mogao je napraviti i manji uradak. Da sam ja redatelj, bio bi triput bolji”, rekao je Bandić.

“U demokratskim zemljama o živim ljudima se ne pišu knjige i ne rade filmovi i spotovi, ali kad je Milan Bandić u pitanju sve je moguće. Red je doći kad te netko pozove i čestitam na uratku. Neću moći biti na projekciji, ali sam došao pozdraviti i čestitati. Mogao je napraviti i bolji uradak za milijun kuna koliko je dobio, ja bih napravio bolje. Ali Bože moj. Toliko od Brada Pitta”, rekao je kratko Bandić i napustio kino.

“Danas ja imam poseban dan. Hvala vam lijepo”, rekao je Bandić, kojeg je Juričan pitao zar neće pogledati film.

“Ovo je najtužniji trenutak u TV povijesti”, rekao je razočarani Juričan nakon Bandićeva odlaska.

Na premijeru filma stigle su mnoge osobe iz javnog i političkog života poput Zorana Šprajca, Severine, Rade Borić, Nikole Grmoje, Tomislava Tomaševića  i drugih.

22.11.2020., Zagreb – Premijera dokumentarnog filma Kumek, redatelja Daria Juricana u kinu Studentskog centra.
Photo: Marin Tironi/PIXSELL
22.11.2020., Zagreb – Premijera dokumentarnog filma Kumek, redatelja Daria Juricana u kinu Studentskog centra. Tomislav Tomasevic
Photo: Marin Tironi/PIXSELL
22.11.2020., Zagreb – Premijera dokumentarnog filma Kumek, redatelja Daria Juricana u kinu Studentskog centra. Nikola Grmoja.
Photo: Marin Tironi/PIXSELL
22.11.2020., Zagreb – Premijera dokumentarnog filma Kumek, redatelja Daria Juricana u kinu Studentskog centra. Zoran Sprajc
Photo: Marin Tironi/PIXSELL
22.11.2020., Zagreb – Premijera filma Kumek, redatelja Darija Juricana u kinu Studentskog centra.
Photo: Zoe Sarlija/PIXSELL
22.11.2020., Zagreb – Premijera filma Kumek, redatelja Darija Juricana u kinu Studentskog centra.
Photo: Zoe Sarlija/PIXSELL

Komentiraj