Probio rampu na naplatnoj postaji i pobjegao sa sedmero stranaca

Autor:

Vozila policije i vatrogasaca 14.10.2018., Vodice - Policija i vatrogascirrPhoto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Vozač koji je u teretnom vozilu mađarskih oznaka prevozio sedmero stranaca probio je u nedjelju  na autocesti kod Vrbovskog naplatnu postaju i pobjegao policiji pred kojoj se odbio zaustaviti.

Primorsko-goranska policija izvijestila je u ponedjeljak da su policajci pokušali zaustaviti vozilo zvučnim i svjetlosnim signalima. No, vozač je nastavio s vožnjom, probio rampu na naplatnoj postaji u Vrbovskom, te se ubrzo zaustavio i pobjegao iz vozila.

Mediji su objavili podatak po kojem je iz odbjeglog vozila ispaljeno nekoliko hitaca iz vatrenog oružja, ali policija to ne potvrđuje.

Primorsko-goranski policajci također su u nedjelju ujutro na autocesti na području Vrbovskog zaustavili automobil francuskih oznaka u kojem su dva Mongolca prevozila tri strana državljana.

Istog dana je na širem delničkom području zaustavljen i automobil mađarskih oznaka s državljaninom Moldavije kao vozačem dok su putnici u automobilu bila dvojica moldavskih državljana.

Uhićena četvorica državljana Moldavije i dvojica mongolskih državljana su kazneno prijavljeni te su predani pritvorskom nadzorniku.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.