facebook.com

Plodine otvorile 83. prodajni centar u Gradu Funtani

Plodine su otvorile svoj 83. po redu prodajni centar u gradu Funtani (na adresi Istraska 1p). Novootvoreni centar Funtana već je jedanaesti supermarket Plodina u Istarskoj županiji.

Vrijednost investicije iznosi 5 milijuna eura, a otvaranjem ovog supermarketa otvorena su i nova radna mjesta, njih ukupno 45. Novi supermarket, koji je izgrađen po najnovijim standardima Plodina, prostire se na 2 100 četvornih metara i broji 120 parkirnih mjesta.

“Općina Funtana jedna je od vodećih turističkih destinacija, a otvaranjem ovog supermarketa u Funtani vjerujemo da ćemo doprinijeti unapređenju maloprodajne, ali i ukupne turističke ponude te širokom ponudom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda maksimalno zadovoljiti sve potrebe, kako stanovništva Funtane, tako i turista tijekom turističke sezone“, piše u priopćenju Uprave Plodina.

Načinom raspodjele odjela i asortimana, supermarket Plodina potrošačima pruža funkcionalnu i ugodnu kupovinu, uz primjenu najmodernijih standarda u trgovini. Svježi odjeli se svakodnevno opskrbljuju artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete. Kako bi kupci zaista mogli pronaći sve na jednom mjestu te tako uštedjeli vrijeme i novac, 35% asortimana čine proizvodi neprehrane.

Supermarket Plodine Funtana će svakodnevno raditi od 07 do 23 sata, od ponedjeljka do nedjelje.

Komentiraj