Francuska policija uhitila je u ponedjeljak 17 osoba povezanih s pljačkom Kim Kardashian, koja je ostala bez nakita vrijednog gotovo 10 milijuna dolara, javljaju američki mediji. Među uhićenima se nalazi i vozač, koji je starletu i reality zvijezdu vozio po Parizu nekoliko dana prije pljkačke koja se dogodila u listopadu prošle godine.

Francuska policija objavila je kako je većina uhićenih u pedesetim godinama, poznati su u ‘podzemlju’, a uhićene su najmanje tri žene. Prema izvješćima objavljenima u francuskom tisku, policija je do uhićenja došla zahvaljujući DNK tragovima s mjesta zločina, koji su ih odveli do osumnjičenika.

“Kim je sretna i vrlo zadovoljna zbog učinkovitosti francuske policije”, rekao je francuski odvjetnik 36-godišnjakinje za televiziju France 2.

Lopovi sa skijaškim maskama preko glave i policijskom odjećom upali su u ekskluzivni apartman gdje je Kim odsjela za vrijeme pariškog Tjedna mode. Pod prijetnjom oružjem svezali su je i zaključali u kupaonicu. Pobjegli su na biciklima s nakitom vrijednim gotovo 10 milijuna dolara. Kardashian nije zadobila nikakve fizičke ozljede, ali je bila vidno potresena.

Komentiraj