HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ

PLENKOVIĆ “Zaista svašta priča gospodin Davor Bernardić”

Hrvatski premijer Andrej Plenković u subotu je komentirao najavu tužbe Ivice Todorića protiv države zbog lex Agrokora. “Teško mi je svaki dan komentirati nove informacije. Bitno je da je Vlada imala jasan cilj i put od prvog dana. A to je u okolnostima reagirati na način koji je spriječio domino efekat negativan na naš financijski sustav i da kompanija dobro posluje i da se sačuvaju radna mjesta”, rekao je Plenković na Jarunu na proslavi Dana policije.

Plenković je, prenosi N1, komentiro i prozivke predsjednika SDP-a Davora Bernardića, koji je kazao kako je HDZ s koalicijskim partnerima podijelio plijen i godinama hranio neman zvanu Agrokor.

“Zaista svašta priča gospodin Davor Bernardić. Čak je i sam Todorić kazao da smo se vidjeli dva, tri puta u životu. Smiješno mi je to komentirati jer je pjesmica cijele oporbe zadnjih šest mjeseci bila da spašavamo Todorića, sve radimo za njega, cijeli zakon je za to osmišljen. Sad najednom vidimo kompletni okret za 180 stupnjeva oporbe koja je tada svoj domet na reagiranje na takvu situaciju napravila sa par selfieja u kupusu”, zaključio je.

Komentiraj