PLENKOVIĆ: “Za Davora Ivu Stiera ima mjesta u HDZ-u i nakon što ne pobijedi na ovim izborima”

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i njegov tim u središnjici stranke predali su potpise i tako se i službeno kandidirali na unutarstranačkim izborima u stranci, javlja N1.

Aktualni predsjednik HDZ-a i pretendent za novi mandat Andrej Plenković zahvalio se svima iz tima koji su radili na prikupljanju potpisa, a u kampanji će voditi računa da članovima i članicama predstave program koji je dobar za HDZ i Hrvatsku jer je riječ o platformi i za predstojeće parlamentarne izbore.

Otkrio je da su za Olega Butkovića prikupili 36.390 potpisa, za Zdravku Bušić 33.256, Branka Bačića 33.442, Ivana Anušića 35.115, Tomu Medveda 38.9090 i za njega osobno 45.792 potpisa.

“Idemo s time da na izborima pobijedimo kao tim. Što se tiče svih članica i članova, poštujemo tuđe mišljenje, drugačiji stav i nakon izbora trebamo biti jedinstveni”, rekao je.

Za kampanju kaže da novinari mogu pratiti tko što govori i da je njegov pristup afirmativan i pozitivan, a ako bude napada da će odgovoriti, ali u granicama u kojima će to biti korisno za HDZ, a ne štetno.

“Za Davora Ivu Stiera ima mjesta u HDZ-u i nakon što ne pobijedi na ovim izborima”, odgovorio je na pitanje što ako netko iz suprotnog tima osvoji neka od potpredsjedničkih mjesta na unutarstranačkim izborima.

Komentiraj