Plenković uoči Predsjedništva HDZ-a: “Razgovarat ćemo o svemu”

Uoči sjednice Predsjedništva HDZ-a i Nacionalnog vijeća stranke, premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak da će razgovarati o svemu odgovarajući na pitanje hoće li biti riječi i o aferama vezanim uz Josipu Rimac.

“Bit će razgovora o svemu”, kratko je rekao Plenković novinarima, a potpredsjednik HDZ-a Branko Bačić najavio je da će razgovarati o predstojećim parlamentarnim izborima i izbornim jedinicama.

Na stranačkim tijelima o HDZ-ovim listama i izbornom programu

Bačić je rekao da će na dnevnom redu biti predstojeći parlamentarni izbori, izborne jedinice i vjerojatno osobe koje će biti prve na listama po izbornim jedinicama.

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, koji je i koordinator izrade izbornog programa HDZ-a za parlamentarne izbore, rekao je da će izborni program biti dio rasprave na tim visokom HDZ-ovim tijelima.

Vezano uz stranačke osobe koje su obuhvaćene istragama i optužbama u ‘aferi vjetroelektrane’ kazao je kako će sve na tu temu reći Predsjedništvo HDZ-a i Sud časti. “Nije na meni da komentiram tu situaciju s obzirom da detalje dobrim dijelom još ne znam”, dodao je.

Komentiraj