Plenković: “Svim školarcima, učenicama i učenicima, želim da im školski dani budu ispunjeni radom, kreativnošću, odgovornošću i prijateljstvom”

Premijer Andrej Plenković u ponedjeljak je učenicima, učiteljima i roditeljima zaželio nadahnjujuće ozračje u novoj školskoj godini, ispunjeno uzajamnim razumijevanjem i povjerenjem, a posebno je pozdravio učenike koji kreću u prvi razred osnovne škole.

“Na početku nove školske godine, svim školarcima, učenicama i učenicima, želim da im školski dani budu ispunjeni radom, kreativnošću, odgovornošću i prijateljstvom”, napisao je Plenković u poruci na twitteru povodom početka nove školske godine.

Hvala odgojiteljima, učiteljima i nastavnicima koji vam pomažu u stjecanju znanja i vještina. Oni će, uz vaše roditelje, biti istinska potpora na putu vašeg odrastanja, dodao je premijer.

“U ovoj, još jednoj izazovnoj godini, želim svima nadahnjujuće ozračje ispunjeno uzajamnim razumijevanjem i povjerenjem. Posebno pozdravljam sve prvašiće! Uživajte u školi, skupljajte znanje i usvajajte radne navike”, poručio je Plenković.

Komentiraj