Premijer Andrej Plenković u petak je u svoje i ime Vlade svim hrvatskim građankama i građanima uputio božićnu čestitku, u kojoj izražava želju da Božić svima bude dodatni poticaj da međusobnim uvažavanjem i partnerstvom nastave graditi moderno i uređeno hrvatsko društvo.

Predsjednik Vlade u čestitki navodi kako je Božić najradosniji kršćanski blagdan, vrijeme zajedništva i razumijevanja te obiteljske i prijateljske bliskosti, koje uči skromnosti i solidarnosti i posebna je prilika za prisjetiti se onih kojima je potrebna pomoć i pažnja.

Božićni dani optimizma i nade, dodaje, pozivaju nas na promicanje kršćanskih i univerzalnih ljudskih vrijednosti te djelotvorno zauzimanje za opće dobro.

“Neka ovaj blagdan mira i radosti bude dodatni poticaj za međusobno uvažavanje i poštovanje kako bismo kvalitetnom suradnjom i partnerstvom nastavili graditi moderno i uređeno društvo. U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, svim kršćanskim vjernicima u Republici Hrvatskoj te našim sunarodnjacima izvan domovine, želim čestit i blagoslovljen Božić”, zaključuje premijer.

Komentiraj