PLENKOVIĆ: “Izjava Josipovića o predsjednici jako je teška”

Premijer Andrej Plenković u srijedu je u Opatiji komentirao jučerašnju izjavu bivšeg predsjednika Ive Josipovića, koji je u komentaru govora predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović iz Knina, kazao da su se mnogi pitali je li ona u alkoholiziranom stanju.

JOSIPOVIĆ: “Mnogi se pitaju je li predsjednica u Kninu konzumirala alkohol”

“Vidio sam, mislim da je to jedna jako teška izjava”, rekao je Plenković o spomentoj izjavi.

Dodao je kako smatra da je cijela proslava, i prijem vojnih zapovjednika večer ranije, bilo lijepo događanje i okupljanje onih koji su branili Hrvatsku. “Milim da je cijela proslava 24. obljetnice VRO Oluja bila dostojanstvena s porukama i govorima i ozračjem u Kninu, mislim da je bilo jako lijepo. Predsjednik HBK-a, nadbiskup Puljić imao je lijepu propovijed i ja mislim da je sve skupa bilo dobro”, rekao je Plenković novinarima.

Podsjetimo, Josipović je jučer komentirao govor predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović iz Knina, te ga je ocijenio krajnje neprimjerenim.

“Jučerašnji govor predsjednice u Kninu bio je privatizacija javne proslave, što je vrlo neukusno. Riječ je o nedopustivom nastupu. Vidjeli smo još jedan od pokazatelja društvene regresije. Ne samo da je pričala besmislice, s obzirom na prigodu na kojoj je govorilo, nego je imala i čudnu gestikulaciju, pa se mnogi pitaju je li tome prethodila konzumacija alkohola”, kazao je u utorak Josipović.

Komentiraj