PLENKOVIĆ: “Imamo formulu prema kojoj Grabar-Kitarović osvaja izbore”

Premijer Andrej Plenković u centru Zagreba u utorak je komentirao predsjedničku kampanju za drugi krug izbora.

Upitan jesu li u HDZ-u našli formulu za osvajanje izbora, Plenković je odgovorio da jesu. “To je da će hrvatski građani prepoznati postignuća predsjednice, da vide da je njen program konkretan, za razliku od onoga njezina protukandidata koji je nepostojeći, da dotiče sve bitne teme hrvatskog društva i da će predsjednica, kao i dosad, nastaviti jačati ugled Hrvatske, brinuti o skladu svih institucija i činiti život zajedno s Vladom kvalitetnijim za sve naše sugrađane”, kazao je predsjendik HDZ-a.

Dodao je akko ne postoje ‘nečiji’ glasovi na izborima, komentirajući glasove koje je osvojio Škoro u prvom krugu. “Svi su hrvatski birači jednaki, svatko ima svoj glas, razum, procjenu tko je osoba koja treba biti u sljedećih pet godina na dužnosti predsjednice”, rekao je Plenković, kako prenosi N1.

“Treba razbistriti maglu, odvojiti netočno od točnoga, sve halucinacije i priče koje se ljudima serviraju kao istina, a to nisu”, rekao je Plenković.

“Ja sam predsjednik HDZ-a i iskreno podupirem predsjednicu, kao što bi trbao svaki član HDZ-a. Tu sam na raspolaganju da joj pomognem, ovo je bitka za smjer Hrvatske”, rekao je Plenković i na kraju komentirao protukandidata Kolinde Grabar-Kitarović, Zorana Milanovića.

“Imate kandidata koji sad glumata da je za zajedništvo. Pa ne pati hrvatski narod toliko od amnezije da ne vidi o čemu se radi”, zaključio je.

Komentiraj