Plenković htio nokautirati Grmoju?

Patrik Macek/PIXSELL

Mostov Grmoja je Plenkovića direktno i neposredno okrivio da radi za Srbiju i srpske interese. što je inspiriralo predsjednika Sabora Jandrokovića da proglasi stanku s željom smirivanja strasti u Sabormici.

“Bilo bi dobro zbog vaše osobne higijene da ovakve stvari ne izgovarate. Nemojte to govoriti, djelujete jadno. Neću dopustiti spiralu koja će dovoditi do mržnje i incidenata”, odgovorio je Grmoji premijer Andrej Plenković.

Takav ton i dijalog je inspiriralo predsjednika Sabora Jandrokovića da proglasi stanku s željom smirivanja strasti u Sabormici.

Međutim, razmjena “komplimenata se nastavila.

“Kolega Borić dobacio je kolegici Strenja Linić što se ti javljaš što si ti napravila za Hrvatsku. Ja sam reagirao i rekao da je za razliku od njega i anemičnog kolegica bila na ratištu impresivan broj dana. Tada je premijer Plenković krenuo prema meni. Ne znam tko ga je od zastupnika zaustavio. Ja ne mogu tvrditi što bio on napravio, ali je krenuo prema meni, što ti pričaš i zaustavljali su ga. Bilo bi neozbiljno da tvrdim da bi me udario, ali je krenuo prema meni.” ispričao je Grmoja za N1.

Iz Vlade su, neslužbeno se doznaje, poručili da prvom čovjeku izvršne vlasti nije ni na kraj pameti bilo da se fizički razračunava s metkovićkim tribunom već da je samo htio saznati tko je “anemični”.

Komentiraj