Plenković čestitao Božić građanima i kardinalu Bozaniću

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je u utorak božićnu čestitku kardinalu Josipu Bozaniću, zagrebačkom nadbiskupu, kao i hrvatskim građanima.

“Uzoriti gospodine kardinale,

radost Božića učvršćuje nas u zajedničkim nastojanjima da društveni i gospodarski napredak Hrvatske bude prožet osjećajem za svakoga čovjeka.

Neka Vam radosna poruka Kristova rođenja donese nadahnuća u molitvama za hrvatsku Domovinu i osnaži Vas u daljnjem požrtvovnom zauzimanju za dobrobit hrvatskog naroda.

Vama, svim biskupima, svećenicima, redovnicama i redovnicima i vjernicima Zagrebačke nadbiskupije uime hrvatske Vlade i osobno želim čestit i blagoslovljen Božić”, napisao je Plenković Bozaniću.

“Ususret radosnom kršćanskom blagdanu Božiću, s posebnom pažnjom njegujemo vrijednosti obiteljskog zajedništva, solidarnosti, razumijevanja i mira, koje su temelj hrvatskog društva.

Neka nam svima duh Božića, blagdana mira i radosti, bude ohrabrenje da nastavimo graditi prosperitetnu zemlju vodeći računa o dostojanstvenom životu svakog hrvatskog čovjeka.

Uime Vlade i osobno, svim vjernicima u Hrvatskoj te našim sunarodnjacima izvan domovine, želim čestit i blagoslovljen Božić!”, poručio je premijer građanima.

Komentiraj