Platforma modnih dizajnera iz Latinske Amerike nastavlja s projektima

Unsplash/Laura D Vargas

Platforma modnih dizajnera iz Latinske Amerike nastavlja s provođenjem raznih aktivnosti, koje predstavlja na društvenim platformama, YouTube kanalu i drugim digitalnim platformama.

Fashion Designers of Latin America (FDLA) okuplja brojna istaknuta imena i želi pomoći mladim dizajnerima, manekenkama i manjim etiketama u izlasku na svjetsku scenu, sudjelovanju na poznatim modnim događanjima i revijama.

Albania Rosario je nedavno sudjelovala u online panelu. Govornici su prokomentirali promjene u modnoj industriji, koje je donijela pandemija koronavirusa, kakvi su bili odgovori, rješenja i što se poduzimalo u industriji u novoj situaciji. Rosario je ponovno istaknula kako platforma postoji više od deset godina te je zadovoljna da je i u ovo teško vrijeme FDLA uspješno predstavila svoje važne i zahtjevne projekte.

Platforma je na društvenim mrežama pozvala mlade dizajnere na natjecanje i prijavu za sudjelovanje na Tjednu mode u New Yorku u veljači 2021. godine. U slučaju odabira, mladi dizajneri će se predstaviti u NYFW kategoriji nadolazeći talenti (emerging talents) u sklopu revija u organizaciji platforme.

Komentiraj