facebook.com

PLACE2GO Nikad lakše dogovaranje poslovnih sastanaka

Od 20. veljače putem mobilne aplikacije za Android i iOS sustave unaprijed dogovorite termin sastanka s partnerima i potencijalnim klijentima, izlagačima na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO.

Ove godine sajam seli iz Boćarskog doma u Arenu Zagreb od 17. do 19. ožujka, a kao dodatna novost organiziran je posebno osmišljen B2B dan po uzoru na svijetske turističke sajmove.

“Ove impresivne brojke razlog su zašto se ovu, šestu godinu, sajam seli na atraktivnu lokaciju u Arenu Zagreb. Samo ove godine očekuje vas više od 200 izlagača iz dvadesetak zemalja, a dodatan atraktivan program još je jedan razlog da ga posjetite i u B2C danima, otvorenim za javnost 18. i 19. ožujka”, rekla je Damjana Domanovac, direktorica sajma.

Otkrijte zašto je PLACE2GO proteklih pet godina predstavio više od 810 izlagača iz 30 zemalja, privukao oko 60 tisuća posjetitelja te organizirao više od 150 atraktivnih prezentacija i predavanja.

Očekuju vas zanimljive panel rasprave i predavanja vezana uz trendove u turizmu i putovanjima.

Preuzimanjem aplikacije osiguravate svoje termine – nema čekanja, gužvi, redova, a raspored vaših poslovnih susreta u svakom trenutku možete provjeriti.

PLACE2GO 1

Komentiraj