Pjevaču grupe Jane’s Addiction uklonjene glasnice prilikom operacije kralježnice

U živopisnom opisu operacije kralježnice pjevač grupe Jane’s Addiction Perry Farrell ispričao je da su mu uklonili „glasovnu kutiju, te stavili na stol tijekom operacije“. 61-godišnji Farrell još je u rujnu operirao kralježnicu zbog nagnječenja diskova zbog čega su i prognoze za oporavak bile vrlo loše.

“Bila je to uspješna operacija. Nagnječio sam diskove na vratnoj kralježnici, uglavnom zbog zabave i iskretanja glave kako bih dosegnuo određene note i plesanja na sve strane. Dug je popis razloga”,  izjavio je Farrell za časopis Classic Rock te dodao: “Morali su ukloniti moju govornu kutiju i staviti je na stol. To je bilo zastrašujuće. Doslovno su mi razotkrili kostur, izvadili diskove i stavili umjetne diskove. Tako sam sada viši od nego prije i dvostruko privlačniji svojoj supruzi.” , našalio se pjevač grupe Jane’s Addiction dodajući na kraju da je sretan što je ostao živ jer su ga već više puta vraćali zbog predoziranja, ali i zato što se jednom prilikom izgubio na moru.

Ranije ove godine, Farrell je najavio novi box set koji će sadržavati pjesme iz njegove karijere izvan grupe Jane’s Addiction odnosno sa grupom Porno For Pyros i Psi Como, te neke njegove solo pjesme i nekoliko posve novih. Izdanje sa 68 pjesama zvat će se „Perry Farrell – The Glitz; The Glamour„.

Komentiraj