Pjevačica i glumica Jade Ewen glumit će Mariah Carey u seriji “Luis Miguel”

Jade Louise Ewen glumit će Mariah Carey u trećoj sezoni Netflixove serije ‘Luis Miguel’.

Riječ je o seriji koja je fokusirana na meksičkog pjevača i glazbenika Luisa Miguela, izuzetno popularnog u Meksiku i Latinskoj Americi koji je izlazio s Mariah Carey od 1999. do 2001. godine. Treća sezona serije koja prati njegov život počinje se prikazivati u listopadu, a u trećoj sezoni će biti obrađena Miguelova veza s Mariah Carey.

Jade Ewen je tim povodom na svom Instagram profilu podijelila neke kadrove iz nove, treće sezone serije ‘Luis Miguel’ i uz to napisala: “Spremite se, evo je dolazi.”

Jade Louise Ewen britanska je pjevačica, tekstopisac, glumica i bivša članica vrlo popularne bitanske pop grupe Sugababes. Svoju pjevačku karijeru Ewen je započela u ženskoj grupi Trinity Stone, koja je 2005. potpisala ugovor sa Sony BMG,  ali se 2007. godine raspala bez izdavanja albuma. Predstavljala je Veliku Britaniju na Eurosongu 2009. godine izvodeći pjesmu Andrewa Lloyda Webbera  i Diane Warren ‘It’s My Time’. Te je godine na Eurosongu završila na petom mjestu, čime je postala najuspješniji britanski pjevač Eurovizije od 2002. godine, zbog čega je i danas vrlo popularna u Velikoj Britaniji.

 

 

Komentiraj