Pjevačica grupe Girls Aloud Sarah Harding preminula je u 39. godini od raka dojke

Pjevačica grupe Girls Aloud Sarah Harding umrla je u 39. godini nakon što joj je dijagnosticiran rak dojke, potvrdila je njezina obitelj.

Sarah Harding još je prošle godine dijagnosticiran rak dojke, a vijest je u kolovozu podijelila s obožavateljima, kada se bolest proširila na druge dijelove tijela. Vijest o njezinoj smrti potvrdila je Hardingina majka Marie u nedjelju 5. rujna u postu na Instagramu.

“S dubokim srcem danas prenosim vijest da je moja lijepa kći Sarah nažalost preminula. Mnogi od vas znaju za Sarinu borbu s rakom i da se snažno borila od dijagnoze do posljednjeg dana.”, napisala je njezina majka.

U službenoj objavi povodom njezine smrti napisano je : “Jutros se mirno iskrala. Želim se zahvaliti svima na ljubaznoj podršci u protekloj godini. Sari je to značilo svijet i dalo joj je veliku snagu i utjehu da zna da je voljena. Znam da se neće pamtiti po njezinoj borbi protiv ove strašne bolesti – bila je sjajna zvijezda i nadam se da će je se tako sjećati.”

Nakon vijesti o njezinoj smrti, brojne su kolegice i kolege iz glazbenog svijeta odali počasti Sarah Harding. Njezine kolegice iz grupe Girls Aloud Nadine Coyle i Nicola Roberts na društvenim su mrežama podijelile svoje osjećaje. Tako je Nadine Coyle napisala da je “apsolutno uništena”. “Ne mogu se sjetiti riječi koje bi mogle izraziti što osjećam prema ovoj djevojci i što mi ona znači !! Znam da će se mnogi od vas osjećati ovako. Za sada vam šaljem toliko ljubavi !!!”

Nicola Roberts je napisala da je “srce boli” i da ne može “prihvatiti da je došao ovaj dan”. “Imam toliko toga za reći i isprva mi je bilo teško svoje osjećaje napisati ovdje, a onda sam se sjetila da ima i toliko drugih ljudi koji tuguju. Dio mene ili dio nas više nije ovdje i to je nezamislivo, bolno i krajnje okrutno. Danas bi joj se svidjele vaše poruke.”

 

 

 

 

 

Komentiraj