PJEVAČI U AKCIJI: Nakon Škore i Kekina, ulazi i Grdović, pogledajte kod koga

Ovogodišnji parlamentarni izbori mogli bi postati zapamćeni po političkoj akciji domaćih pjevača. Nakon Miroslava Škore i Mile Kekina, politički se aktivirao i Mladen Grdović kao drugi na listi bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma.

Zašto se odlučio ući u politiku?

“Pa ovaj, ovo sve što se dešava u našoj Hrvatskoj je nepošteno. Moja pisma će uvijek biti broj 1. Kad me zvao Željko Kerum ja sam rekao ‘Željko, daj mi dva dana da odlučim’. Jer to je čovjek kojega ja poznajem trideset i nešto godina. Sve što bude će ići po planu, kako se dogovorimo. To znači, treba obnavljati bolnice, treba obnavljati djeca da budu školovana, da im se daje sve. I što drugo, gospodarstvo. Zadnji smo na svitu u tome. Ja nisam ovdje došao zbog financija”, poručuje Grdović za N1 televiziju.

Smatra da mu njegova prošlost neće smetati

“Povrh svega, Sabor cijeli je katastrofa. Počnimo od Grada Zagreba. Svim su obećali to, to i to, a nikom se nije dalo ništa. Ljudi plaču na ulicama.

Druga stvar, naša Dalmacija je blagoslovljena. Od Dubrovnika do Istre do Rijeke. Možemo biti najbolji na svitu. E to je jedan razlog koji me uvijek mučio i mislio sam da nisam mučan u tome, ali kad sam vidio koliko turneja sam imao po Australiji, Americi, Kanadi od malena, sad sam napunio 62 godine. Nijedan potpis ja Željku neću potpisati dok ne vidim da je to u redu, a ja ću pobijediti”, kazao je.

O Škori kaže kako je on njegov dobar prijatelj i kako je mlađi od njega. “Svatko ide na svoju stranu. To je njegova sposobnost ako bude dobar u politici”, rekao je Grdović.

Upitan je li mu baš on prednost, odgovara: “Da, sve ono što smo razgovarali u zadnjih pet dana, Željko je rekao “Mladene, slažem se s time”. Ovi koji su u politici, mene ne interesira ni tko je ni što je, nego što će biti”.

Što bi htio ostvariti u saborskom mandatu?

“Ne da ću ući 50 posto, nego 100 posto. Ali sa mnom se neće nitko moći tako boriti, ali na kulturan način.

 

Komentiraj