Pjevač grupe The Pogues Shane MacGowan odveden u bolnicu na liječenje

Supruga Shanea MacGowana, Victoria Mary Clarke, napisala je u ponedjeljak 5. prosinca na Twitteru da je Shane McGowan primljen u bolnicu na liječenje. Istom prilikom zamolila je sve njegove obožavatelje da mole za njega i šalju mu pozitivne vibracije, te napisala: „Shane je ponovno u bolnici i nada se da će brzo izaći iz nje”.

Victoria Mary Clarke je u intervjuu za The Irish Mirror ispričala o zdravstvenom stanju njezinog supruga Shanea McGowana, napominjući da vjeruje da će do kraja tjedna biti pušten iz bolnice, uz što je objavljena i njegova nova fotografija na kojoj se smiješi. Dodala je i kako misli da je MacGowan pomalo frustriran ovim posljednjim boravkom u bolnici. “Njega to jako frustrira. On želi izaći što prije.”

Iako je konkretan uzrok njegove nedavne hospitalizacije nepoznat, MacGowan je bio na liječničkoj skrbi posljednjih nekoliko godina, još od ozljede zdjelice 2015. godine koja ga je ostavila vezanog za invalidska kolica i kao posljedicu ostavila kontinuirane probleme s kretanjem. Iste godine, pjevač je dobio zubne implantate, nakon oralnih i stomatoloških komplikacija koje su proizašle iz njegove višegodišnje borbe s narkoticima.

Prošle godine MacGowan je slomio koljeno prilikom pada u svom domu. Victoria Mary Clarke je tada rekla da ga je ozljeda danima ostavila u krevetu i bez apetita. Sam pjevač otvoreno je govorio o svojoj borbi s ovisnošću o drogama i alkoholu, koja seže još u tinejdžerske godine. U jednom intervjuu koji je dao početkom ove godine MacGowan je rekao: “Drago mi je što sam živ, pa sam zahvalan što sam se probudio. Imam prekrasne njegovatelje koji dolaze i dižu me iz kreveta i posjednu me na moj zeleni stolac. Ponekad završim u bolnici. Ako ne završim u bolnici, zahvaljujem Isusu i Svetoj Majci i svim svecima i anđelima”.

 

Komentiraj