Pjevač grupe Judas Priest pozvao fanove heavy metala da se što prije cijepe

Rob Halford, pjevač heavy metal grupe Judas Priesta, pozivao je ljubitelje heavy metala da što prije uzmu cjepivo protiv koronavirusa jer se želi vratiti ‘nevjerojatnim vibracijama i osjećajima’ koje donose koncerti.

Halfrod se na svom instragram profilu obratio svojim obožavateljima. “Pozdrav svima. Ovdje vaš metalni bog Rob Halford iz grupe Judas Priest i upućuje masovni uzvik zahvale našoj heavy metal zajednici što je učinila pravu stvar nabavivši spasonosno cjepivo koje će na kraju iskorijeniti COVID-19 širom svijeta. Jedna stvar s kojom smo ponosni u metalu je da ne stojimo zajedno ujedinjeni samo zbog svoje glazbe, već i jedni zbog drugih. Zdrav razum kaže da primanjem cjepiva otvaramo jedno od najvažnijih područja koja smo tako očajno propustili, a to je rame uz rame, rogovi u klubovima, kazalištima, arenama i festivali na kojima smo ti tko smo i za što živimo opipljivi i stvarni s bendovima koje volimo. Pa vratimo te nevjerojatne vibracije i osjećaje malo brže. Pozivam sve koji se još nisu cijepili da se cijepe. Judas Priest i svi bendovi svugdje su spremni za nastupe uživo za naše fanove. ”

Halford je svoju poruku završio dijeljenjem adrese dobrotvorne udruge Made To Save, koja radi na tome da zajednicama koje je najteže pogodila pandemija omogući pristup cjepivima.

Komentiraj