Stiže autobiografija pjevača grupe AC/DC Briana Johnsona “The Lives of Brian”

Frontmen AC/DC-a Brian Johnson objavit će uskoro svoju autobiografiju pod nazivom ‘The Lives of Brian’.

Pjevač Brian Johnson se vratio u grupu AC/DC kao glavni vokal na njihovom novom albumu objavljenom u  studenom prošle godine ‘Power Up’, koji je bio njihov prvi album od 2014. godine i albuma ‘Rock Or Bust’. Johnson je trenutno fokusiran na svoje memoare ‘The Lives of Brian’ koji bi se u prodaji trebali pojaviti 26. listopada u izdanju Penguin Books Ltd.

“Imao sam duge noći i sjajne noći, loše dane i puno dobrih dana. Prošao sam put od pjevača u zboru do rock’n’rolla, a sada sam napisao i  krvavu knjigu o tome”, ispričao je Johnson o autobiografiji nazivajući je jednom od najzabavnijih priča u povijesti rock’n’rolla. ‘The Lifes of Brian’ pokrivat će Johnsonovo djetinjstvo i odrastanje u Dunstonu, gdje je od pjevača u zboru postao pjevač, nakon što je na televiziji gledao nastup Little Richarda. U opisu knjige još piše:

“Više od deset godina je Johnson pokušao ostaviti trag s nizom bendova. Pojavio se na Vrhu Top of the Pops, obišao Australiju, ali ipak taj pravi trenutak nikako da dođe. Tada je pozvan u London na audiciju od jednog od najvećih svjetskih rock bendova. AC/DC su bili bend u krizi nakon tragične smrti njihovog glavnog pjevača Bon Scotta, ali dolaskom Briana Johnsona snimit će svoje remek-djelo ‘Back in Black’. Album koji je postao najprodavaniji rock album svih vremena. Sljedeća turneja odigrala se u prepunim arenama. Brzo je prihvaćen od obožavatelja benda.“

„Ali ta priča ima i nagli preokret. 2016. godine Brian je bio prisiljen napustiti bend nakon što mu je dijagnosticiran gubitak sluha, da bi se trijumfalno vratio u bend koji je volio izdavanjem novog albuma ‘Power Up’ 2020. “Bio je to tobogan života tijekom kojeg je Brian čvrsto držao noge na zemlji, nikad ne gubeći kontakt sa svojim korijenima”,  piše u opisu predstojeće autobiografije Briana Johnsona ‘The Lives of Brian’.

 

 

Komentiraj