facebook.com

Pjesma Antonele Doko najemitiranija je pjesma Zagrebačkog festivala 2018

Pjesma “O čemu pričamo“ najemitiranija je pjesma Zagrebačkog festivala 2018, to su pokazali službeni podaci HDS ZAMP-a.

Priznanje za ovaj uspjeh u radijskom i televizijskom eteru autorici Arjani Kunštek i pjevačici Antoneli Doko će biti uručeno na nadolazećem izdanju Zagrebačkog festivala, 25. siječnja 2019. godine. Podsjetimo, dosad je priznanjem za najemitiraniju pjesmu festivala dvaput nagrađen autor Aljoša Šerić te po jednom Neno Belan i Ante Pecotić.

Unatoč tome što je jedna od najmlađih sudionica festivala, Antoneli Doko će ovo biti četvrti nastup na Zagrebačkom festivalu na kojem je afirmirala svoje izvođačko ime i stekla širu prepoznatljivost kod publike. Njena dosadašnja suradnja s Arjanom Kunštek dosad je, uz nagrađenu “O čemu pričamo“, izrodila hitove kao što su “Odlična stvar“ i “Onaj dan“. Na 66. Zagrebačkom festivalu će predstaviti pjesmu autorice Ines Prajo pod nazivom “Sve osim nas“.

Radijskim i televizijskim eterom već je zapolovila 21 nova pjesma nadolazećeg Zagrebačkog festivala koje će biti izvedene uživo na završnoj manifestaciji 25. siječnja, uz izravan televizijski prijenos na Hrvatskoj televiziji. Direkcija festivala, na čelu s umjetničkim direktorom Nenom Belanom, najavljuje i jednu posebnu glazbenu poslasticu za revijalni dio programa o čemu će više detalja biti poznato u danima koji slijede.

Komentiraj