facebook.com

Pipsi, Nipplepeople, Krankšvester i Porto Morto nova imena Pine festa u Samoboru

Pips, Chips & Videoclips, Nipplepeople, Krankšvester i Porto Morto nova su imena prvog samoborskog Pine festa te se pridružuju već najavljenim Hladnom Pivu, Vojku V, High 5 te Liki Kolorado.

Istovremeno stilski raznovrsni, tematski provokativni i vizualno atraktivni, Pips, Chips & Videoclips uvijek su dobrodošli na pozornici svake dvorane i festivala. Electro-pop duo Nipplepeople posljednju godinu su najatraktivnije ime svakog događaja, a nakon rekordno rasprodane Tvornice i sjajnog otvaranja drugog Zagreb Beer Festivala stižu i na prvi Pine fest. Hip-hop duo Krankšvester, vlasnici najvećeg underground hita iz 2017. “Gaber” nakon velikog koncerta u Domu sportova krajem prošle godine stižu i na samoborsku pozornicu. Pine fest najavljuje i mlade nade Porto Morto koji upravo promoviraju novi studijski album, a kako zvuči će među prvima otkriti i samoborska publika.

Glazbeni festival će se održati 14. i 15. lipnja ove godine u parku ispred Centra za mlade Bunker u Samoboru, koji ujedno slavi i svoj drugi rođendan. Ulaz na festival je besplatan, a osim bogatog koncertnog programa, uskoro će biti predstavljeni dodatni sadržaj.

Komentiraj