PINK DAY ZAGREB pomaže ugroženim obiteljima

PINK DAY

Peti po redu PINK DAY Zagreb održava se 11. ožujka u Muzeju Mimara te i ove godine djeluje humanitarno.

Članice Udruge WOW koje su glavne inicijatorice i organizatorice Pink Day festivala i humanitarne akcije, sakupljaju donacije za Udrugu FB Humanitarci Zagreb, pod nazivom ‘PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima’ u trajanju mjesec dana (od 10. veljače do 10. ožujka).

U tom razdoblju zajedno s vama, putem društvenih mreža i WOW okupljanja – prikupljaju se novčani prilozi za FB humanitarce. Završetak akcije će obilježiti Pink gala humanitarna večera, koja je ujedno i slavlje povodom jubilarnog petog izdanja Pink Daya.

Event je organiziran u suradnji s agencijom IMC, hotelom Esplanade i međunarodno poznatim hrvatskim modnim brandom Borboleta te uz pomoć MIVA galerije vina. Dio prihoda od ove večere također će ići za isti cilj – pomoć obiteljima kojima je pomoć uistinu neophodna.

Pink gala humanitarna večera održat će se u petak, 10. ožujka s početkom u 20 sati u zagrebačkom Hotelu Esplanade, uz vrhunski ‘ružičasti menu’ koji kreira chef Ana Grgić, uz probrana rosé vina i pjenušce te glazbeno iznenađenje.

Rezervacije stola moguće su na tel. 01 45 666 44 ili putem maila [email protected]

Tijekom mjeseca koji prethodi PINK DAY-u Zagreb svi su dobrodošli donirati novčane priloge na izdvojeni račun – IBAN: HR0823600001502019327 otvoren isključivo za ovu svrhu.

Više informacija o Udruzi WOW i PINK DAY-u možete pronaći na niže navedenim linkovima:

www.womenonwine.com.hr

www.facebook.com/PINK-DAY

www.facebook.com/WOW-Women-On-Wine

Pink Day pozivnica1

Komentiraj