Piksi nakon poraza: “Ne daj Bože da smo pobijedili, a da nismo prošli”

Srbija je nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru okončala na posljednjem mjestu skupine G uz samo jedan osvojeni bod.

Izbornik Srbije Dragan Stojković Piksi bio je razočaran nakon poraza od Švicarske.

“Čestitao bih Švicarskoj na zasluženoj pobjedi. Nismo zadovoljni rezultatom, ali s obzirom na sve probleme pri dolasku ovamo, s obzirom na fizičku pripremljenost, odnosno ozljede ključnih igrača, učinili smo sve kako bismo ih vratili. No to je prevelik problem za nas. Momci su se borili, dali su sve od sebe, ali to nije bilo dovoljno za ovu razinu. Postoje opravdani razlozi“, započeo je Piksi pa otkrio hoće li ostati izbornik Orlova:

“Naravno, u ožujku počinjemo kvalifikacije za Europsko prvenstvu, imamo veliku želju igrati ondje. Bit ću puno zadovoljniji ako će mi igrači biti zdravi i u top formi.”

Progovorio je Piksi o tenzijama između Srbije i Švicarske.

“Možda igrači mogu reći, ali ja stvarno ne znam što se dogodilo. Bilo je tenzija, ali ne mogu reći pravi razlog zašto su se dogodile. Ponekad se pojavljuju kao rezultat nesretnih okolnosti, ali to je normalno za ovakvu utakmicu”, rekao je Stojković te otkrio što bi bio najgori scenarij:

“Ne daj Bože da smo pobijedili, a da nismo prošli. Nisam mogao vjerovati. Kada vidite tko je sve ispao s natjecanja: Belgija, Danska, Urugvaj, Njemačka… Ovo prvenstvo je nepredvidivo.”

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]