PIK Vrbovec dobio prestižnu nagradu Odabrani Proizvod godine 2016/17

Autor:

PIK

PIK Vrbovec je dobio prestižnu nagradu Odabrani Proizvod godine za kategoriju narezaka. Nagrada je to koja se prema ocjeni potrošača dodjeljuje za najbolji novi, promijenjeni ili poboljšani proizvod. Asortiman tvrtke nudi široku lepezu mesnih proizvoda, istaknimo samo kako PIK naresci odnedavno imaju smanjen udio soli od 25%…

“Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u kvalitetu proizvoda i praćenju trendova te poslovnoj filozofiji usmjerenoj prema tržištu i potrošaču, PIK Vrbovec prepoznatljiv je brend i tržišni lider u Hrvatskoj, što dodatno potvrđuje i ova nagrada. Tržište pozitivno reagira na uvedene inovacije i cijeni PIK Vrbovec kao partnera kojem je moguće vjerovati, a ovakve nagrade na temelju odabira potrošača svakako su motiv koji nas pokreće”, izjavila je prilikom preuzimanja nagrade Tihana Vujčić, direktorica marketinga PIK Vrbovca.

pik_naresci_odabrani_proizvod_godine

Tihana Vujčić s ponosom je preuzela nagradu

Koncept Odabrani Proizvod godine osmišljen je u Francuskoj prije 29 godina i trenutno djeluje u više od 40 država s istim ciljem, približiti potrošače najboljim proizvodima na tržištu i nagraditi proizvođače za kvalitetu i inovativnost. Nagrada je jamstvo kvalitete, zadovoljstva kupaca, jača odnos proizvođača s potrošačima…

Nagrađeni PIK naresci

Nagrađeni PIK naresci

U proteklih desetak godina, od ulaska u Agrokor koncern, u PIK Vrbovec uloženo je preko 1.2 milijarde kune, a investicijski ciklus kontinuirano se nastavlja iz godine u godinu. Uvođenjem nove, vrhunske tehnologije narezivanja proizvoda PIK se prilagodio svjetskim prehrambenim trendovima i uveo nove, inovativne proizvode na tržište.

U ovoj godini realizirana je nova investicija u dodatnu liniju za narezivanje i pakiranje proizvoda tzv. ‘Bijelu sobu’ koja ima specijalne programe pranja i dezinfekcije, mikrobiološku analizu zraka i prostora te ulaznu dezinfekciju ovitaka.

Ove godine ostvarena je i rekordna prodaja u sezoni…

Rad u Bijeloj Sobi

Rad u tzv. ‘Bijeloj sobi’

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)